vineri, 3 iunie 2016

Sfaturi anti-stres

Stresul face practic parte din viata noastra. Fie ca avem prea putin timp la dispozitie pentru a face anumite lucruri, fie ca intampinam probleme la locul de munca sau fie ca avem dificultati in familie, toate aceste lucruri duc la un stres cat mai mare. Am pentru voi cateva sfaturi care va ajuta sa scapati de stres. 
Trebuie sa te organizezi mai bine in primul rand. Organizandu-te reduci stresul si castigi mai mult timp chiar si pentru tine. Poti sa iti notezi ceea ce ai de facut intr-o agenda sau ti le poti pastra intr-un document in laptop.
Nu mai folosi telefonul mobil atunci cand muncesti sau cand ai ceva de facut daca nu iti trebuie. Daca ai tendinta sa iei telefonul mobil in mana din 2 in 2 minute atunci cand faci ceva, vei pierde foarte mult timp. 
In fiecare zi, timp de doua minute relaxeaza-te si aduna-ti gandurile. Respira adanc si gandeste-te la posibilele solutii. 
Fa-ti un orar pentru a stii mereu ce e de facut si cand trebuie sa faci. Stabileste-ti orele la care trebuie sa te trezesti si de asemenea stabileste-ti macar 2 iesiri pe saptamana in oras. 
Poti incepe sa faci yoga. Vei vedea ca reduce stresul si iti da o stare de bine.
Nu uita de aromaterapie. Poti pune cateva picaturi de uleiuri de diferite arome prin casa, iar mirosul de aer inchis care provoaca stres si dureri de cap, se va inlatura. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu