vineri, 3 iunie 2016

Cum sa slabesti rapid

A venit vara si tot ce ne dorim este sa aratam bine pentru a putea merge la plaja sau pentru a putea purta rochitele preferate fara sa ne simtim stanjenite. Abia asteptam sa ne etalam tinutele de vara insa daca nu ne simtim bine in pielea noastra, ne vom feri sa aratam ce avem mai frumos. Am astazi pentru voi cateva sfaturi pentru o slabire rapida. Slabitul nu inseamna neaparat o perioada lunga de cura de slabire. In primul rand trebuie sa ai un stil de viata sanatos. 
Trebuie sa excludeti zaharul din dieta zilnica deoarece este excesiv de bogat in calorii. Acesta poate fi inclouit cu miere sau cu indulcitor daca este neaparata nevoie. Pentru un organism sanatos trebuie sa evitam indulcirea alimentelor. Nu consumati sau evitati pe cat posibil produsele zaharoase, bauturile lichide si pe cele care contin alcool. 
Pentru a slabi intr-un ritm mai alert este bine sa mananci trei mese pe zi si sa nu sari peste orele pe care ti le fixezi pentru masa. Daca vrei sa slabesti asta nu inseamna ca trebuie sa mananci mai putin, ci ca trebui sa mananci corect. 
Regula de baza a fiecarei diete este bineinteles sportul. Prin sport slabesti si de asemenea prin sport te mentii. Indiferent de dieta pe care o urmezi sau chiar daca pur si simplu ai un regim alimentar sanatos, sportul nu trebuie sa lipseasca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu