luni, 23 iunie 2014

Pantoful stilat de la Chicbags

Unul dintre cele mai noi boutiquri online vine cu solutia perfecta pentru a alege ce e mai bun in materie de incaltaminte pentru femei. Chic bags aduce pe langa calitatea materialelor si designul special, posibilitatea de a realiza macheta perechii de pantofi dorita. Talentatii nostri designeri vor asambla cu stil si indemanare produsul comandat.

Pantofi comercializati cu success in marile capitale europene ale modei precum Viena, Londra sau Paris sunt produsi in Romania la preturi foarte bune. Productia locala ajuta la mentinerea unor preturi excelente pentru linia de pantofi premium creata de designerii excelenti ce dau viata unor produse speciale la Chic bags.

Pentru consumatorul din Romania se lanseaza o propunere indrazneata, de a-si crea fiecare perechea de pantofi dorita. Se poate alege tipul de piele naturala full grain, piele lustruita, piele nubuk, velur, piele intoarsa, piele de sarpe si alte tipuri de piele. Modelele pentru doamne pot avea tocuri stiletto, conice, patrate sau escarpen. Productia se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor cu o gama variata de modele cu design special.

incaltaminte pentru femei
Eleganta unei femei prinde radacini din modul in care aceasta paseste in lume. Mersul delicat al doamnelor are posibilitatea de a fi pus in valoare. Pantofii contureaza prezenta in cadrul diferitelor evenimente, locuri prin care modelele create la Chic bags nu vor trece neremarcate. Rezistenti, confortabili sau foarte eleganti, aici sunt produse ce intrunesc aceste calitati caute pentru perechea de incaltaminte potrivita.

Comandarea produselor se realizeaza intr-un mod foarte simplu. Comenzile se fac on-line pe adresa de e-mail comenzi@chicbags.ro , printr-un apel telefonic sau direct de pe site-ul usor de navigat pentru orice utilizator www.chicbags.ro. Un plus pentru a evidentia calitatea serviciilor, este dat de certificatul de garantie valabil 10 de zile pentru oricare dintre produsele Chic bags. Plata se face atat prin card, cat si ramburs la primirea celor dorite in maxim 24 de ore. De asemenea, in cazul in care doriti o returnare a produsului, din varii motive, se poate face in termen de 10 zile lucratoare.

Chic bags asteapta sa va incante gusturile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu