vineri, 27 iunie 2014

Becurile economice o solutie de viitor

Pe langa problema persistenta de cativa ani, criza economica la nivel mondial, mai exista inca un motiv sa economisim la tot ceea ce putem si anume natura.

Natura, mediul inconjurator are si el, resurse limitate pe care omul le exploateaza  de mii de ani dar din pacate din ce in ce mai iresponsabil si de aceea multe dintre aceste resurse sunt pe cale de a se termina.

Daca nu va afecteaza criza, macar de dragul mediului este bine sa economisiti iar posibilitati sunt multe fara a va afecta confortul.

Lumina si tot ceea ce implica iluminatul, curent si consumabile, se pot economisi fara prea mult efort, doar prin utilizarea unor becuri economice ce au consum redus, o durata de viata lunga si prin stingerea luminii atunci cand nu folosim o incapare pentru o perioada indelungata.

Becurile economice sunt o solutie de viitor ce protejeaza mediul si va ajuta sa platiti mai putin facturile, de aceea este deja imbratisata drept varianta optima si pe zi ce trece descoperita si preferata de majoritatea populatiei.

becuri economice


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu