marți, 31 mai 2016

Ce nu este indicat sa mananci vara

Vara este sezonul cand organismul nostru cere mancare usoara. Digestia va fi mult mai grea si nu te vei simti prea bine daca mananci alimente grele. Mancarea light iti "racoreste: organismul pe timp de vara, astfel trebuie sa stiti ca unele alimente nu sunt deloc recomandate vara.
Ei bine cartofii dulci sunt printre alimentele care nu sunt indicate pe timp de vara. Cartofii dulci sunt foarte consumati de obicei in Romania. Acestia apar toamna si din cauza faptului ca au coaja subtire, ei nu rezista foarte mult timp. In timpul lunilor de vara sunt importati din China si contin substante nocive care pot fi cancerigene. 
Carnea de vita este de evitat pe timpul verii. In aceasta perioada alimentele bogate in proteine, cum ar fi spre exemplu canea de vita, se digera mai greu si de aceea temperatura corpului creste si are nevoie de mai multa energie. 
Cafeaua si ceaiul verde te energizeaza in fiecare dimineata insa daca le consumi intr-o zi calduroasa pot fi daunatoare. Cele doua bauturi sunt diuretice, adica ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Totusi cand sunt eliminate toxinele se elimina si apa si sarurile care sunt necesare in perioada zilelor toride. Ai putea inlocui aceste bauturi cu sucuri naturale de fructe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu