marți, 10 noiembrie 2015

Inscrieri la gradinita particulara a lui Bocanila

Gradinita lui Iepurasul Bocanila vine in ajutorul parintilor aflati in cautarea unui institutii de invatamant dezvoltata intr-un mediu cald, protector si stimulativ. Scopul echipei este sa promoveze excelenta in educatie si sa le transmita copiilor siguranta si dragoste, alaturi de parcurgerea programei instructiv-educationale aprobata de Ministerul Educatiei.


Educatia este baza pe care se cladeste personalitatea, iar copiii au nevoie de o educatie aleasa pentru a deveni oamenii inteligenti din viitor. Prea mici si nesiguri pentru a intelege ce se intampla in jurul lor, trebuie sa fie ghidati corespunzator pentru a se afirma in jungla creata de societate.

Incepand cu anul scolar 2015-2016, gradinita particulara Bocanila a devenit o institutie de invatamant furnizoare de educatie prescolara si scolara de calitate pentru intreaga comunitate. Ofera servicii educationale moderne, destinate copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, dar si copiilor din clasa pregatitoare pana in clasa a IV-a un program modern de supraveghere, instruire si dezvoltare in continuarea orelor de dupa scoala.

Gradinita este locul in care copiii pasesc timizi in lumea basmelor si trec cu siguranta in lumea reala, unde vor infrunta mai usor tot ce-i asteapta in procesul dezoltarii. Copiii vin cu placere si sunt primiti cu dragoste de oameni ce-i inconjoara de iubire si sunt dedicati acestei profesii pentru a deschide apetitul celor mici pentru cunoastere.

Ofera parteneriate cu posturi de radio, firme de publicitate, mass-media, activitati organizate pe cluburi, activitati extraculiculare sau serbari scolare. Lista este completata si de asistenta medicala, consultatii permanente cu parintii, supraveghere video si igienizare permanenta pentru fiecare spatiu, aer conditionat si purificatoare pentru aer.

Pentru inscrieri la gradinita particulara va recomandam sa accesati pagina special creata
http://www.gradinitaiepurasulbocanila.ro/gradinita/inscriere
gradinita Bocanila

In structura gradinitei, sau la Afterschool, copiii sunt asteptati cu drag pentru o crestere frumoasa intr-un mediu armonizat, coordonat de cea mai aleasa echipa. Va asteptam sa rasfoiti pagina site-ului unde veti gasi toate informatiile necesare pentru a alege ce-i mai bun pentru copii.

Pentru localizare aveti datele de mai jos:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu