miercuri, 7 decembrie 2016

Trucuri pentru a spala cada

Te apuci de curatenie si ajungi la cada....Nu ai nici cea mai mica idee cum sa faci sa fie mai stralucitoare si sa arate ca noua. Uneori nici produsele din comert nu isi mai fac efectul si atunci ce te faci? Nu iti ramane alta alternativa decat sa apelezi la trucurile clasice care sunt foarte eficiente de altfel. Acele trucuri era folosite de mame si de bunici si isi faceau intotdeauna efectul. Aceleasi trucuri le poti aplica si in cazul chiuvetei pentru ca vor avea acelasi efect.
Fa un scrub pentru cada ta de baie si vei vedea ce stralucitoare va fi. La fel ca atunci cand iti faci un scrub pentru corp si te simti extrordinar, efectul se aplica si in cazul baii. Daca folosesti bicarbonat de sodiu, efectele vor fi miraculoase. Stratul de depuneri se va elimina complet, la fel si mirosurile neplacute. Trbuie sa amesteci 100 de grame de bicarbonat de sodiu cu 200 de grame de sare mare si 200 de grame de malai cu 50 de ml de apa. Sarea si malaiul exfoliaza si cu ajutorul lor vei indeparta petele de pe suprafata cazii. Freaca bine fiecare parte a cazii cu acest amestec si las-o asa timp de o ora. Clateste bine si vei vedea imediat efectele. 
Samponul tau pentru par este foarte util si pentru cada de baie. Aplica-l in jurul inelului de scurgere si lasa-l acolo pentru cateva minute, apoi clateste bine. Samponul indeparteaza uleiurile de pe firele de par deci este foarte util si pentru cada de baie
Pentru indepartarea petelor foloseste apa minerala. Da...apa minerala are substante care ajuta la indepartarea imediata a petelor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu