marți, 1 decembrie 2015

Fetelor cu ce ne imbracam la job in aceasta toamna

Dupa cum bine stiti in continuare va fi destul de cald in perioada ce urmeaza, cu valori cuprinse intre 10-18 grade Celsius, astfel ar fi ideal sa stim cu ce ne imbracam in aceasta toamna prelungita.

In fiecare zi ne ducem la serviciu si am vrea sa ne imbracam destul de atragator. Poate ca nu neaparat sa facem impresie incat sa lasam colegii fara respiratie, insa cel putin cat sa scoatem niste aprecieri de la ei. Ce putem face in acest sens? In primul rand trebuie sa stim ca e indicat sa folosim costumatii diferite pentru fiecare zi.





Cu siguranta garderoba femeilor este plina de articole vestimentare care pot fi asortate in functie de vremea de afara si cu o multitudine de solutii. Apoi, pentru ca e vorba de o costumatie pentru serviciu, piesele componente trebuie sa fie lejere, ca sa ne putem desfasura activitatea. In aceasta privinta, o bluza simpla, fara multe detalii si culori, un pantalon cat sa va puteti misca in voie fara sa va impiedicati, niste pantofi cu un toc accesibil ca sa nu va chinuiti cand mergeti deoarece e foarte probabil ca la serviciu sa intervina si sarcini care au nevoie de rezolvare rapida, in viteza, si o geanta chic de marime adecvata in care sa incapa o trusa de machiaj necesara pentru oarecare situatii, o agenda si alte cateva chestii. Geanta sa nu fie nici prea mare caci nu veti lua prea multe cu voi, dar nici prea mica, precum una de ocazie.

Dupa toate acestea, asortati cu un parfum si cu o stare pozitiva. Cu ajutorul imaginatiei cu siguranta o sa reusiti sa alcatuiti tinute care sa va avantajeze si pentru un aspect placut dar si pentru o miscare eficienta si confortabila la job.

Mai jos am selectat cateva tinute: 


Tinuta nr 1:


Tinuta nr 2:


Tinuta nr 3:


 Tinuta nr 4:


 Tinuta nr 5:

 Tinuta nr 6:


 Tinuta nr 7:


 Tinuta nr 8:


O geanta mai speciala:



 Voi ce tinuta credeti ca vi se potriveste pentru job?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu