vineri, 29 mai 2015

Despre emisiunile TV

Cred ca nu sunt singurul care a realizat ca atunci cand ajung acasa nu am o emisiune de calitate la care sa ma pot uita in timp ce ma relaxez dupa o zi de munca...

Pentru mine este o foarte mare problema ca pe toate posturile TV nu vad altceva decat niste persoane, pe care nu le cunosc, care isi "spala rufele in public". Nu este nimic amuzant, din contra, este foarte trist ca nu avem ce invata din aceste emisiuni. Ba mai mult, daca cei mici apuca sa vizioneze astfel de emisiuni, chiar vor crede ca asa este bine sa faca si ei in viitor.

Oare sunt singurul cu aceasta problema? Chiar atat de vizionate sunt aceste emisiuni? De cele mai multe ori nici nu inteleg rezultatul unei dispute dintre doi amorezi care se cearta pe sticla televizorului meu, si de ce m-ar interesa pe mine ce au ei de impartit?!

Se pare ca daca de atatia ani aceste emisiuni inca mai rezista, chiar au rating, si chiar este suparator ca nu gasesti nimic creativ si de calitate in afara de binele cunoscute posturi de travel, animale etc, din care chiar ai ce invata si te uiti cu drag.

Am inteles ca acum este la moda sa apari la tv, intr-o fusta mini, sa spui intregii tari ca X ti-a luat masina pentru ca nu ai fost pe placul lui, sau mai stiu eu ce alte subiecte...dar oare cat vor mai rezista?!

Sper ca sunteti de acord cu mine sa incercati sa vizionati cat mai mult emisiunile de calitate, din care veti ramane cu adevarate cunostinte care va vor folosii la un moment dat...sau pur si simplu pentru cultura generala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu