miercuri, 10 septembrie 2014

Sfaturi esentiale atunci cand iti alegi o rochie de mireasa

Inca de mici, femeile se imagineaza in rochii de mireasa. In preajma marelui moment, multe femei intra in panica, pentru ca isi doresc rochia de mireasa perfecta, care sa arate exact ca in imaginatia lor. Cum anume? Nici ele nu stiu sigur. Trebuie sa fie frumoasa, radianta, comoda si potrivita pentru silueta lor.

Primul pas in a alege rochia de mireasa este sa-ti faci o lista clara cu ce anume iti doresti. Intra pe siteurile de specialitate si intereseaza-te de tipuri de modele, materiale si design. Apoi, apeleaza la o casa de moda care iti va face rochia la comanda sau (mai simplu), cumpar-o direct dupa ce probezi mai multe.

Alte sfaturi utile: Nu iti lua o rochie de mireasa prea stramta doar pentru ca vrei sa slabesti pana in ziua nuntii, pentru ca ai nevoie de confort in cea mai mare zi din viata ta. Alege un material de calitate si o croiala care iti flateaza tipul de corp si care te va face sa fii si sa te simti ca o printesa. Nu este neaparata nevoie sa iti alegi rochia pe culoarea alb daca esti traditionalista, poate ti-ar sta mai bine si in alte culori: caisa, roz pal, bej sau ivoriu.

Cele mai cunoscute rochii de mireasa de la Casa de moda Ella sunt Sofia, Maria, rochia Sonia mireasa, rochia Laura, DENISA, SELENA, BEATRICE, Clara, Cristina, Dana, Ella, Eveline, Gabriela, Ioana, Simona, Jasmine, Roza, Rita, Lucia, Valentina, Iris, Tina, Irina, Oana, Miruna, Maya, Isabela, Eva, Elena, Diana, Daria, Bianca, Bella, Andreea, Alice, CLEO, Magda, ANA MARIA, KAMY, CORINA, ADRIANA, ADA, DEEA.

rochia de mireasa Sonia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu