vineri, 21 iunie 2013

Cele mai bune restaurante din Bucuresti

Ca turist in Bucuresti sau de ce nu ca si locuitor, trebuie sa aveti cunostinta de locurile unde se mananca cel mai bine in oras. Lasand la o parte de data aceasta restaurantele cu specific chinezesc, indian, italienesc sau de oricare alta nationalitate, sa ne indreptam atentia asupra celor cu specific romanesc.

Cate un fel de mancare foarte bun au majoritatea dar ceea ce se pot numi cele mai bune restaurante din Bucuresti sunt acelea unde orice ati comanda, este exceptional din toate punctele de vedere, de la mancarea propriu-zisa pana la servire impecabila si decor.
Restaurante din Bucuresti

Daca sunteti cazati aproape de Calea Victoriei Bucuresti, puteti manca foarte bine la Caru` cu Bere un restaurant cu traditie veche, atmosfera exceptionala data si de locatia superba.

Pentru amatorii de vanat Burebista Vanatoresc se remarca in ceea ce priveste varietatea preparatelor.

Zexe Zahara, desi nu pare, este tot un restaurant romenesc unde puteti servi cele mai bune mancaruri macelaresti si va puteti delecta cu vinuri alese si un mic magazin de delicatesuri.

Un alt restaurant de top este Torna Fratre un loc  cu preparate alese si atmosfera  de petrecere tipic romaneasca.

Pentru un ospat cavaleresc si o atmosfera de epoca , Crama Domneasca ofera mancare traditionala si vinuri din cele mai bune cu care va puteti delecta.


Lista poate continua dar aveti deja un punct de pornire, ramanand sa mai descoperiti si dumneavoastra locuri cu mancare aleasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu