miercuri, 12 noiembrie 2014

Am gasit un site super tare, bun pentru epilare

Sincer chiar am reusit sa dau peste un site care ma ajuta sa-mi cumpar produse de epilat http://www.unica-folosinta.ro/categorie-produs/epilare/  la preturi foarte bune, nu am mai gasit asemenea preturi pe internet sau in alte locuri, fiti atenti la aceste preturi:

1 kg de ceara la doar 39 lei, 1 kg cat sa-ti ajunga pentru tot blocul

1 sticla ulei de eucalipt (la 500 ml) pentru pielea iritata de dupa epilare la doar 30 lei

100 de spatule pentru ceara la 10 lei, doar 10 bani pe spatula :)

100 de benzi chiar profesionale as putea sa spun la doar 10 lei, la fel doar 10 bani pe banda de epilat, un pret incredibil de mic

O intreaga rola pentru epilat la doar 27 lei

Secretul este sa-ti cumperi o cantitate mai mare pentru a iesi la un pret foarte bun, sa ne "calicesti" si sa-ti cumperi doar 10 gr de ceara pentru epilare.

Toate preturile afisate mai sus sunt cu tot cu TVA iar daca nu va grabiti cu doar 15 lei primiti coletul in tara prin Posta Romana si cu 10 lei pentru Bucuresti.

Eu zic ca este "pomana" ce sa mai zic, am inteles ca vand in principal en gross si negociaza pe cantitati de aceea isi pot permite sa vanda sub aceste preturi.

Am vazut ca mai au produse si de cosmetica, coafor, manichiura, pedichiura, o sa trec si prin celelalte produse iar daca o sa mi se para ceva foarte interesant si avantajos ca si pret o sa revin cu o postare pe blog.

Voi ce parere aveti despre aceste preturi? Ati gasit preturi sau calitate mai buna ?


Din confruntarea de aseara eu ce sa inteleg?

Sincer nu am inteles nimic dintre confruntarea Ponta - Iohanis de pe 11.11.2014 Realitatea TV, va las pe voi sa trageti concluziile




Ce spuneti, voi cu cine votati?