luni, 15 aprilie 2013

GammaBroker cateva cuvinte

Compania Gamma Broker a fost infiintata in anul 2007 de catre o serie de specialisti si cunoscatori in domeniul asigurarilor in ideea de a reduce nesiguranta oamenilor in ceea ce priveste domeniul asigurarilor si de a le explica acestora importanta protejarii diverselor bunuri personale. Gamma ASIG Broker Asigurari promoveaza exclusiv adevaratul statut de broker in asigurari, fiind unicul reprezentant in ceea ce priveste interesele clientilor sai.

Indiferent ca vorbim de consultanta in asigurari, consultanta in daune, sau de solutii eficiente si in acelasi timp rezonabile din punct de vedere financiar, Gamma Broker va sta la dispozitie pentru orice fel de asigurare. Ai nevoie de o asigurare de viata, asigurare de sanatate, asigurare de calatorie sau chiar asigurare de locuinta? Nici o problema! Gamma Broker este raspunsul.

Gamma Broker pune la dispozitia celor ce au nevoie de informatii in domeniul asigurarilor serviciul sau de consultanta gratuita. Cum timpul este limitat, cei de la Gamma Broker au grija sa vina in ajutorul dvs. in cel mai scurt timp posibil, motiv pentru care ii indemnam pe toti cei interesati sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de catre personalul companiei.

Cum brokerii sau grupurile ce coordoneaza societati de asigurare sau brokeraj nu au absolut nici o putere de interventie in fata unui asigurator, recomandarea noastra ar fi ca inainte sa incheiati orice tip de asigurare, sa consultati si un broker. Acesta din urma are in vedere exclusiv interesele clientului si va poate indruma eficient in acest sens.

De asemenea, avand in vedere ca majoritatea companiilor de asigurari isi modifica politica, preturile, metodele de promovare sau chiar si termenii si conditiile fara nu un anunt in prealabil, cea mai buna solutie pentru dvs. ar fi sa consultati un broker sau o companie de brokeraj. In cazul anterior mentionat, broker-ul are voie sa analizeze toate documentele necesare, sa intervina si sa ofere cea mai buna solutie in acest sens.

Adriana Radu - primele cuvinte

Bine ati venit pe blogul meu !

Numele meu este Adriana Radu, am 25 de ani, sunt din Bucuresti si promit ca o sa va furnizez informatii inmportante prin intermediul acestui blog.

Iubesc: familia, prietenii, calatoriile si pe pisica mea Vizzy

Urasc: prostia


Sa incepem.